A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого пройшов літературно-мистецький проект скайп-свят «Воскресни, писанко!».

Дата: 18.03.2018 10:08
Кількість переглядів: 750

Фото без опису16 березня в стінах Семенівського НВК №1 ім. М.М.Хорунжого панувала просто-таки надзвичайна атмосфера.

І невипадково, бо ж саме цього дня тут проходив літературно-мистецький проект скайп-свят «Воскресни, писанко!». Кілька десятків учнів, батьків та учителів училися розмальовувати писанки. Спробували себе в ролі писанкарів також і гості заходу – благочинний Семенівського району архімандрит Олексій, спеціаліст відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Лариса Гаркава та начальник методичного кабінету відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Олена Шестопал. 
Подібні заходи – велика рідкість для Семенівщини, адже чи не вперше майстер-клас проходив по відеозв`язку. Проводила його голова Центральної Спілки Українців Німеччини (ЦСУН) Людмила Млош. Пані Людмила, хоч і проживає багато років у Берліні, є ініціатором численних українських заходів на німецькій землі, організовує урочистості на честь відомих постатей нашої історії та культури і займається волонтерською діяльністю. 
Організаторами цього мистецького свята стали педагоги вищезазначеного навчально-виховного комплексу – Зоя Заложчик, Валентина Голодна, Лариса Власюк, Світлана Гаврись, Василь Голодний та заступник директора Алла Федоренко. Допомогла організувати скайп-зв`язок голова Полтавського обласного відділення Міжнародної організації «Жіноча громада» Валентина Шемчук. 
Після кількагодинного клопіткого (проте такого цікавого і веселого) заняття усі учасники з гордістю демонстрували результати своєї праці. Завершилося це атмосферне і по-родинному тепле свято колективною піснею «Писанки писала». Сподіваємося, що такі інтерактивні й надсучасні заходи найближчим часом стануть для нашого району звичними та проводитимуться і в інших навчальних закладах.

За матеріалами: "ГолосГромади"

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора