A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День ветерана

Дата: 04.10.2016 10:19
Кількість переглядів: 856

Фото без описуПри підтримці ініціативи громадських ветеранських організацій 24-го вересня 2004-го року Указом Президента України № 1135/2004 був встановлений національний український «День ветерана», який відзначається з тих часів щорічно 1-го жовтня.

30 вересня в актовій залі Семенівської дитячої музичної школи відбулись урочисті заходи  з нагоди святкування Дня ветерана.

У сучасному розумінні саме поняття «ветеран» не сильно відрізняється від тих уявлень, які вкладалися в це слово з найдавніших часів. Вперше ветеранами стали називатися якраз солдати і військовослужбовці, за плечима яких було більше 20-ти років вірної служби. 

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди залишиться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Ми схиляємо голови перед доблесними ветеранами в неоплатному боргу за немеркнучі подвиги. Сьогодні кожен десятий громадянин планети - це людина у віці старше 60-ти років, а в Україні - кожен п’ятий. 

Семенівська селищна рада вітає тих людей, за плечима яких багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Ви і досі потрібні нашому суспільству! Зі святом Вас, дорогі ветерани! Здоров’я Вам і благополуччя! 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора