A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочистий захід до Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2016 16:21
Кількість переглядів: 827

      Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. 

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією з найвищих і шанованіших святинь. Прапор символізував єдність земель і племен; прапор сконсолідував міста і краї в державу, а духовно й історично близькі етноси – в націю.

Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї батьківщини, прапор символізував стабільність держави й урочистість тих чи інших всенародних подій, свят.     

Так 23 серпня урочистими заходами в селищі Семенівка відзначали День Державного Прапора України.

З вітальними словами до громади звернувся голова районної ради Віктор Юрченко та наголосив -  що наша сила в єдності, Та побажав усім бути вічними патріотами нашої держави, бо тільки патріотизм і згуртованість виведе нас вперед»,

Після привітання, урочисто підняли Державний Прапор  голова районної ради Віктор Юрченко, т.в.о.голови райдержадміністрації Микола Недюха, заступник селищного голови Сергій Полупан. 

 

     

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора