A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДТП У СЕМЕНІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 17.12.2016 10:26
Кількість переглядів: 884

15 грудня до чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між селом Греблі та Семенівкою сталась ДТП.

Виїздом на місце пригоди, було встановлено, що близько 18-ї години на вказаній ділянці дороги сталося зіткнення двох автомобілів - ВАЗ 2106 під керуванням 45-річного водія, та ГАЗ під керуванням 28-річного кременчужанина.

Унаслідок аварії водій ВАЗа (мешканець Семенівщини) отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичної установи. Стан його здоров’я лікарі розцінюють як тяжкий.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

   

За даними - Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора