A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРАЦЕЮ ЗВЕЛИЧЕНІ

Дата: 05.10.2017 10:44
Кількість переглядів: 807

Фото без описуУсе, що робиш, треба робити добре.

Ф.Бекон

Упевнений, що з цим чоловіком, Сергієм Олександровичем Неминущим, неодноразово зустрічався кожен мешканець Семенівки. Він працівник комунального підприємства «Благоустрій». Народився Сергій Олександрович 1 лютого 1967року в селищі Семенівка. Після закінчення школи Сергій навчався в СПТУ №2 міста Кременчука, працював столяром у Кременчуцькому комбінаті №3. Після служби в армії в 1987 році Сергій Олександрович був прийнятий плотником 3-го розряда в Семенівське комунальне господарство, а в грудні 2002 року переведений робітником по благоустрою де працює і зараз. Тобто 30 років С. Неминущий стоїть на вахті благоустрою рідної Семенівки!

Завжди заклопотаний і цілеспрямований, старанний працівник, він добросовісно робить свою справу: взимку розчищає тротуари від снігу, посипає їх піском чи сумішшю, а влітку очищає вулиці від бруду. Керівництво комунального підприємства задоволене роботою С.О.Неминущого.

За багаторічну, добросовісну працю Сергій Олександрович був неодноразово нагороджений грамотами комунального господарства та Семенівської селищної ради, преміями і цінними подарунками. У нього немає слів «не хочу», «не буду». Завжи безвідмовний він ретельно виконує всі наряди чи розпорядження керівництва організації.

Завдяки Сергієві і його товаришам, наполегливості, яку вони проявляють при виконанні роботи, наше селище має чистий і охайний вигляд.

Олександр Косько

Фото автора

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора