Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Безпека починається з кожного!

Дата: 08.12.2017 10:45
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису6-го та 7-го грудня у рамках всеукраїнського рейду житловим сектором країни «Безпека починається з кожного», фахівці Служби порятунку «101» Семенівського району разом з працівниками соціальних служб, журналістами та представниками місцевих органів влади провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань пожежної безпеки серед жителів району аби нагадати українцям про те, чого може коштувати байдуже ставлення у відношенні до своєї безпеки та безпеки своїх дітей.

Під час рейду рятувальники нагадували основні правила пожежної безпеки у побуті, роз’яснювали вимоги до електропобутових приладів та опалювального обладнання, розповідали про причини пожеж в житловому секторі та їх наслідки, зауважували на важливості дотримання елементарних правил безпечної поведінки та вручали тематичні листівки й пам’ятки.
Семенівський районний сектор ГУ ДСНС України у Полтавській області наголошує, що не можна залишати печі, які топляться, без догляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям, користуватися печами, які мають тріщини, розміщати паливо й інші горючі речовини і матеріали безпосередньо перед топковим отвором. Також, сушити й складати на печах одяг, використовувати для опалення дрова, довжина яких перевищує розміри топки, використовувати вентиляційні та газові канали як димоходи, закріплювати на димових трубах антени телевізорів, радіоприймачів. Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте. Також, слідкуйте за справністю електричних мереж. Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищах, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях. Ніхто не застрахований від лиха, якщо завчасно не вжити протипожежних заходів. У разі виникнення пожежі не зволікайте, а відразу телефонуйте за номером «101». 


Семенівський РС ГУ ДСНС України у Полтавській області

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора