A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів та фізичних осіб підприємців с. Карпиха, с. Вереміївка, с. Тарасівка та смт. Семенівка (мікрорайон Цукрозавод та Н. Доба)

Дата: 16.03.2018 11:15
Кількість переглядів: 740

До відому населення Семенівської об’єднаної територіальної громади: с. Карпиха, с. Вереміївка, с. Тарасівка, смт. Семенівка (мікрорайони цукрозаводу та Н. Доба) та фізичних осіб підприємців.

Відповідно до вимог Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 365 від 07.10. 2016 року“Порядок узгодження розташування насінневих посівів ” та звернення адміністрації Веселоподільської дослідно- селекційної станції ІБКіЦБ НААН України, виконавчий комітет Семенівської селищної ради інформує населення (власників та користувачів земельних ділянок) про недопущення посіву товарного соняшнику, споріднених перехрестозапилювальних рослин на земельних ділянках, що межують з полями Веселоподільської дослідно- селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України на відстані в межах норм просторової ізоляції- 1500 м., що унеможливлює перезапилення культур між собою.

Схема розміщення ділянок гібридизації соняшника на 2018 рік додається.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора