A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання депутата Полтавської обласної ради, директора ТОВ "Агріс" з Днем працівника сільського господарства

Дата: 19.11.2017 11:16
Кількість переглядів: 814

Шановні працівники сільського господарства!

 Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівникіа сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. 
Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України. 
Ваша природна мудрість, працездатність та багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій. 
Я свідомий того, що для повного відродження села треба ще багато зробити, і тому докладатиму всіх зусиль, аби разом з державою створити сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, забезпечити належні умови для достойного життя селян. 
Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! Нехай не переводиться селянський рід на українській землі. 
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. 
Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку! Нехай здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються!

Депутат Полтавської обласної ради, директор ТОВ "Агріс"

Володимир Куцовол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора