A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Останній дзвінок у селищі Семенівка

Дата: 29.05.2017 11:32
Кількість переглядів: 488

Фото без опису Четвертої п’ятниці травня в школах починаються традиційні "Останні дзвінки". Ось і прийшов час багатьом старшокласникам прощатися зі школою.

У селищі Семенівка святкували свято Останнього дзвоника в НВК №1 ім. М. М. Хорунжого та НВК №2.

Присутніми на святкуванні були представники селищної ради, це  заступники Семенівського селищного голови, в НВК №1 Світлана Палій - заступник селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій, та в НВК №2 Алла Оніпко - заступник селищного голови з гуманітарних питань.

Також на святкуванні були присутні і керівники району, голова районної ради Віктор Юрченко  у Семенівському НВК №1, разом із головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ларисою Гаркавою, настоятелем Всіхсвятської церкви, архімандритом Олексієм, та в Семенівському НВК № 2, керуючий справами районної ради Юрій Черевик.

З нагоди свята виконавчий комітет Семенівської селищної ради бажає випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Хай ваш останній дзвінок стане одним з найприємніших спогадів!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора