A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання селищного голови з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2017 11:47
Кількість переглядів: 927

Фото без опису

Шановні земляки!

         Щиросердо  вітаю Вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Традиційно на порозі нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, осягаємо рік прожитий. Він був неоднозначним, сповненим різнопланових подій, викликів та випробувань.

         Та попри всі труднощі, всі ми гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, самі долали негаразди та допомагали іншим.

         У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.

         Тож будьмо патріотами нашої держави, патріотами нашого краю. Бо ж ми – українці – розумні, сильні й талановиті. Повіримо в себе, підтримаємо один одного, згуртуймося навколо спільної мети. Разом ми здатні творити дива.

         Нехай же святкова новорічна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України!

         Щиро і сердечно зичу кожному з Вас, дорогі жителі громади,  міцного здоров'я і щастя, добра і надії, здійснення світлих мрій та сподівань. Вірю, що у Новому році Ви відчуєте надійне плече колег, тепло і турботу друзів та близьких.

         З Новим роком, з Різдвом Христовим, дорогі мої земляки!

З повагою Семенівський селищний голова Людмила Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора