A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спільне засідання постійних комісій Семенівської селищної ради

Дата: 02.03.2018 12:01
Кількість переглядів: 592

Фото без описуВчора, 01 березня в сесійній залі Семенівської селищної ради відбулося спільне засідання Постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів та податків та Постійної комісії з питань соціального розвитку, комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та торгівельно-побутового обслуговування, на якому було обговорено та прийнято відповідні рішення по наступним питанням:

  1. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної об»єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  2. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування  програми соціально-економічного розвитку  Семенівського району на 2018 рік (для Семенівської ЦРЛ).
  3. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування  програми соціально-економічного розвитку  Семенівського району на 2018 рік (для УПСЗН Семенівської РДА).
  4. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування  програми соціально-економічного розвитку  Семенівського району на 2018 рік (для відділу освіти, молоді і спорту Семенівської РДА).
  5. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування  програми соціально-економічного розвитку  Полтавської області на 2018 рік (для Семенівської пожежної охорони).
  6. Про виділення коштів на співфінансування  на придбання шкільного  автобуса.
  7. Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт дороги по вулиці Миру (Леніна) в с.Степанівка Семенівського району Полтавської області. Коригування».
  8. Про затвердження робочих проектів та проектно-кошторисної документації по реконструкції мережі вуличного освітлення в с.Веселий Поділ, Семенівського району, Полтавської області».
  9. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Семенівської  об»єднаної територіальної громади.
  10. Про затвердження Статуту Семенівської дитячо-юнацької спортивної школи в новій редакції.
  11. Про затвердження Статутів комунальних закладів дошкільної освіти в новій редакції.
  12. Про внесення змін, затвердження  та введення в дію штатних розписів комунальних закладів дошкільної освіти  Семенівської селищної ради на 2018 рік
  13.  Про закріплення майна, що є комунальною власністю Семенівської об’єднаної територіальної громади за Відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту на праві оперативного управління.
  14.  Про затвердження Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2018-2020 роки.
  15.  Про внесення змін до складу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також на засіданні було прийнято рішення про включення до порядку денного 32 сесії Семенівської селищної ради наступних питань:

  1. Проект рішення Про затвердження розрахунку кошторисної заробітної плати для будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт для середнього розряду 3,8 у будівництві на 2018 рік;                                    
  2. Проект рішення Про  затвердження проекту  будівля кінотеатру;
  3. Проект рішення Про прийняття Веселоподільської ЗОШ;
  4. Проект ріш. прийняття Паніванівської ЗОШ;
  5. Проект ріш. прийняття Степанівської ЗОШ;
  6. Проект ріш. прийняття Товстівської ЗОШ;
  7. Проект рішення Про створення освітнього округу і т.д;
  8. Проект рішення Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування комплексної програми розвитку освітньої галузі  Семенівського району на 2017-2020 роки;
  9. Проект рішення Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування програми економічного і соціального розвитку Семенівського району на 2018 рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора