A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ ВЕТЕРАНІВ СЕМЕНІВЩИНИ 50+

Дата: 25.08.2016 12:52
Кількість переглядів: 838

   24 серпня за ініціативи селищного голови Людмили Милашевич, голови Семенівської районної партійної організації Аграрної партії України Володимира Куцовола та голови Семенівської районної організації «Колос» Олександра Пугачова пройшов матч серед ветеранів футболу Семенівського району 50 +. 


На цю подію організатори запросили багатьох ветеранів цього виду спорту. На запрошення відгукнулись гравці, що зараз проживають в інших містах.
Ветеран футболу Анатолій Назаренко приніс фотографії де футболісти дуже молоді. Всі зацікавлено розглядали ці історичні фото.
Учасників заходу привітав голова Семенівської районної ради Віктор Юрченко. Хвилиною мовчання пом’янули вже померлих гравців команди.
Матч пройшов у напруженій, але дружній боротьбі та завершився нічийним рахунком 1:1. Голами відзначилися Сергій Губаренко та Микола Рибчановський .
Після матчу всіх учасників пригостили святковою юшкою. 
Захід вийшов дуже вдалим: у всіх учасників світилися очі, адже вони не тільки змогли згадати свої молоді роки, зіграти у футбол, а й зустрітися зі старими друзями з однієї команди, з якими, можливо, не бачились багато років.

   

  

  

  

  

  

  

  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора