A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівські рятувальники розповіли про правила безпеки у побуті

Дата: 24.01.2018 13:15
Кількість переглядів: 796

Фото без опису     Співробітники Семенівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Полтавській області постійно проводять профілактичні бесіди з громадянами стосовно правил пожежної безпеки.


     Проводячи інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення фахівці Служби порятунку «101» акцентували увагу на заходах, що допоможуть уникнути надзвичайної події. Також, навчали як діяти у разі виникнення пожежі та вручали тематичні листівки й пам’ятки з правилами пожежної безпеки у опалювальний період.
     Семенівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Полтавській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Зокрема: не паліть у ліжку, слідкуйте за станом та справністю електромережі, у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо. Також, не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками, намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності. Подбайте про захист помешкання при користуванні пічним опаленням. У разі виникнення пожежі негайно викликайте вогнеборців за номером 101, адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення! Пам'ятайте, що сумлінне дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального періоду – запорука збереження життя!

Матеріал: Семенівський РС ГУ ДСНС України в Полтавській област


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора