A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кубок Семенівської селищної ради з міні-футболу між ветеранами футболу 45+

Дата: 02.12.2016 13:17
Кількість переглядів: 752

27 листопада 2016 року о 10.00 год. на центральному стадіоні "КОЛОС" на майданьчику зі штучним покриттям в селищі Семенівка пройшли змагання з міні футболу між ветеранами Семенівського району 45+ на кубок Семенівської селищної ради, за підтримки селищного голови Милашевич Людмили Павлівни.

У змаганнях брали участь команди з села Оболонь - Іванівка, села Устимівка, та селища Семенівка, були також запрошені і інші команди  Семенівського району, але в силу різних обставин вони не змогли прибути на змагання.

Гра на полі була доволі азартною та цікавою, ніхто не хотів поступатись супернику, але як і в усьому спорті є переможці та переможені.

Перше місце здобула футбольна команда ветеранів із селища Семенівка, на другому місці розашувалась футбольна команда ветеранів із села Устимівка, ну і третє місце посіли футбольні ветерани з села Оболонь - Іванівка. Також на цих змаганнях був визначений і кращий гравець, ним став Сергій Гаврись гравець футбольної команди Семенівка.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Нагороджували футболістів Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови Сергій Полупан,голова районної Федерації футболу Олександр Пугачов та представник районної Федерації футболу, головний арбітр змагань, Сергій Киба.

Також Людмила Павлівна Милашевич подякувала всим присутнім на цих змаганнях, всим хто допомагав в проведенні цього турніру, та побажала і самим учасника турніру і надалі займатись цим популярним видом спорту, міцного здоров'я, нових перемог та благополуччя.

Відео Анатолій Махно

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора