Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Прибирання наслідків негоди

Дата: 28.02.2018 13:42
Кількість переглядів: 555

Фото без опису     Вечірній сніг та сильний вітер в ніч на 28 лютого засипав дороги в Семенівці та інших населених пунктах об’єднаної громади.

     Наразі декілька одиниці техніки та працівники комунальних підприємств селища розчищають дороги від снігу. Зокрема з шостої ранку на роботу вийшли трактори та робітники КП “Благоустрій”.

     Вже очищено центральні та основні вулиці, йде посилена робота по розчищенню тротуарів та площ.

     Велику допомогу у розчищенні снігу надають місцеві підприємці та агрофірми – технікою та ресурсами. Так,  по Товстівському старостинському округу розчищено всі центральні й другорядні дороги, в цьому громаді допомогли ФГ “Проскурня” (голова Проскурня А.М), ТОВ “Агріс” (керівник Куцовол В.М) та СФГ “Товсте” (голова Скрипка А.Г). В Степанівському старостинському окрузі теж вже закінчилося прибирання снігу, в цьому допомогу надало ПП “ГранітАгро” (керівник Кандауров В.Д). По Вереміївському та Липнягівському старостинських округах розчищено лише центральні вулиці, але прибирання наслідків негоди ще продовжується  силами АФ “Дніпроагролан” (директор Стрелковський В.Ф) та Веселоподільської ДСС (директор Мороз О.В).
Семенівська селищна рада та її виконавчий комітет висловлює велику подяку всім, хто допомагає нашій громаді з розчисткою снігу!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора