A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

6 грудня День збройних сил України

Дата: 06.12.2017 13:47
Кількість переглядів: 799

Фото без описуЩорічно в Україні 6 грудня відзначається День збройних сил України.

Започаткування традиції святкування цього дня приурочено до дуже важливої події в історії нашої країни. Після проголошення незалежності України почалася підготовка нормативно-правової бази для створення національних збройних сил. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада затвердила два значущих закони "Про оборону України" та "Про збройні сили України". І через два роки, саме в цей день було прийнято рішення відзначати День збройних сил України.

         Тож вітаємо зі святом, яким країна, народ вшановують своїх захисників. Це знак пошани і вдячності всім, хто з покоління і в покоління чесно, свідомо і самовіддано, виконував і виконує свій священний і патріотичний обов'язок. В цей нелегкий для України час ваша ратна майстерність, громадянські та моральні якості випробовуються та оцінюються за найвищими, безкомпромісними вимірами. Бажаємо військовослужбовцям та ветеранам Збройних сил України міцного здоров’я, благополуччя, родинної злагоди, оптимізму, подальших успіхів у служінні Українському народові задля безпеки, миру і спокою!     

         Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю, гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам на сході нашої країни.

         Ми – українці, ми підтримуємо українське військо, підтримуємо власну країну – Україну. Ми віримо в мирне її майбутнє!

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора