A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ФІНАЛ II ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДЕПУТАТІВ

Дата: 19.05.2017 13:49
Кількість переглядів: 582

17 травня на полтавському стадіоні «Динамо» відбулися фінальні змагання Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області, яка проводиться за розпорядженням голови обласної ради Олександра Біленького.

За його словами, метою проведення цього заходу є пропаганда здорового способу життя, зміцнення здоров’я депутатів шляхом залучення їх до занять фізичною культурою та спортом, впровадження активного відпочинку в їхній повсякденний побут.
Спартакіада стартувала у квітні, в містах і районах області. В її заключному етапі взяли участь переможці зональних змагань, які відбулися у містах: Полтава, Кременчук, Миргород та Лубни.
До участі в Спартакіаді, що проходить вшосте, долучилося близько 400 депутатів місцевих рад Полтавщини. Команду Семенівського району, до складу якої входили депутати районної, сільських, селищної рад та сільські голови, очолювали депутат обласної ради Володимир Куцовол та голова районної ради Віктор Юрченко.
Змагання проводились з шахів, шашок, тенісу, міні-футболу, волейболу. В усіх видах спорту семенівські спортсмени виступили успішно, потрапивши до десятки кращих, а тенісисти Тетяна Тарапунець та Олександр Гетьман вибороли перше командне місце.

Загалом наші обранці посіли почесне друге загальнокомандне місце в фінальній частині змагань.

Від Семенівської ОТГ представниками були депутати селищної ради, Максим Семигреєнко та Василь Семергей, а також землевпорядник селищної ради Григорій Шквир, який є депутатом районної ради.

 

Фото та матеріал - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора