A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День державного прапора в селищі Семенівка

Дата: 23.08.2017 13:53
Кількість переглядів: 764

Фото без описуЦеремонія урочистого підняття національного стягу відбулася у с-щі Семенівка вранці 23 серпня.

Саме цього дня вся Україна відзначає День державного прапора. Із цієї нагоди представники установ, організацій, духовенства та пересічні мешканці зібралися на площі біля адмінбудинку.
Право підняти прапор України було надано нашим землякам – колишнім учасникам АТО Володимиру Сербину та Володимиру Отченашенку. Під час святкового зібрання голова Семенівської РДА Віктор Федоренко та голова Семенівської районної ради Віктор Юрченко вручили відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Відповідно до Указу голови держави, було нагороджено 19 жителів нашого району. Щоправда, 23 серпня відзнаки вручили не всім, лише присутнім на церемонії. Проте ми не можемо не згадати кожного поіменно. Почесні грамоти і медалі за участь у будівництві оборонних споруд у 2015 р. отримали В’ячеслав Сербін, Юрій Чернишов, Віктор Бугай, Олександр Фролов, Володимир Лисенко, Володимир Мохуров, Сергій Дудник, Андрій Пересада, Сергій Приходько. Решта, 10 осіб, були відзначені нагородами за активну волонтерську діяльність у зоні проведення АТО. Серед них: Володимир Шпортун, Тетяна Рябчун, Володимир Отченашенко, Лариса Даценко, Галина Пилипенко, Михайло Кривко, Микола Жердьов, Володимир Ярошенко, Борис Пустовойтов, Олександр Тіщенко.
Відзначення Дня державного прапора закінчилося парадною ходою і покладанням квітів до стели Борцям за свободу та незалежність України.

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото та матеріал - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора