A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Збройні Сили України запрошують на контрактну службу

Дата: 31.05.2017 14:06
Кількість переглядів: 787

Фото без описуЗбройні Сили України запрошують семенівців на контрактну службу та повідомляють про переваги проходження служби за контрактом

1.   Своєчасна виплата щомісячного грошового забезпечення, наприклад: стрілець - від 7059 грн., старший стрілець - від  8148 грн., додаткові види грошового забезпечення (надбавки, доплати, винагороди, які мають постійний характер, премії), грошова допомога на оздоровлення, матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових титань, державна допомога сім’ям з дітьми в порядку і розмірах, що визначаються законодавством України. З 01.04.2017 року винагорода за безпосередню участь в АТО підвищено до 8500 грн.

2.   Значно вищий ніж у цивільному секторі розмір пенсійного забезпечення та можливість його отримання за вислугою років (а не при досягненні  пенсійного віку).

3.   Регламентований робочий тиждень з двома вихідними днями  (крім занять з бойової готовності та чергувань).

4.   Можливість отримання вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» у ВВНЗ за рахунок держави без відриву від служби.

5.     Участь у міжнародних миротворчих операціях  за кордоном.

6.     Санаторно-курортне лікування та відпочинок військовослужбовців та членів їх сімей у санаторіях Міністерства оборони України.

7.     Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я.

8.     Отримання безоплатного харчування, забезпечення житловими приміщеннями, військовою формою одягу.

9.   Забезпечення соціальної та професійної адаптації військовослужбовців, які звільняються у зв’язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів, за станом здоров’я.

ЗВЕРТАТИСЬ У СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ  ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ЗА АДРЕСОЮ:

ВУЛ. ШЕВЧЕНКА, 78А АБО ЗА ТЕЛЕФОНОМ   91-4-70


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора