Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мітинг біля стели Воїнів- інтернаціоналістів, вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2018 14:07
Кількість переглядів: 623

Фото без опису    Сьогодні біля стели  Воїнів- інтернаціоналістів , які загинули в Афганістані, відбувся традиційний урочистий мітинг вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 29-ї річниці виведення військ з Афганістану.


    Біля пам’ятника були присутні ветерани Афганістану, учасники бойових дій в “гарячих точках” планети, миротворчих місій та учасники АТО, їх зустрічали представники влади та громадськості, які зібралися, щоб відзначити сьогоднішню  дату. Розпочався мітинг з короткого екскурсу в історію.

    Воїнів- афганців з нагоди Дня виведення військ з Афганістану привітав заступник Семенівського селищного голови С. Полупан який вручив від імені голови Української Спілки ветеранів Афганістану подяку В.Г. Лук’янцю за значний особистий внесок в патріотичне виховання підростаючого покоління, високі моральні якості та активну участь у громадській роботі, та медаль обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану А.А. Мостовому. Також перед присутніми виступив голова Семенівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Л. Шкарупа, який вручив всім присутнім воїнам пам’ятні нагрудні знаки. 

    Військовий комісар Семенівського РВК І. Співак вручив державну нагороду Медаль “Захиснику вітчизни” жителю с. Герасимівка Сергію Васильовичу Кондренку, який є учасником антитерористичної операції на сході України.
       Воїни-афганці, представники влади та громадськості поклали вінки та квіти до пам’ятника.

Пам’ять померлих вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора