Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робоча нарада з питання усунення наслідків негоди на території Семенівської селищної ради (ОТГ)

Дата: 03.03.2018 14:17
Кількість переглядів: 654

Фото без опису     Сьогодні, в суботу, 03.03.2018 року, відбулася робоча нарада у селищного голови за участю працівників КП «Благоустрій» та керівників сільгосппідприємств. Основне питання, яке сьогодні турбує кожного жителя громади – це усунення наслідків негоди.

     Заслухано інформацію механіка КП «Благоустрій» Яроватого О.П.

      Висловлюємо подяку за сумлінну роботу  працівникам, які з ранку розчищають селище від снігу. Це працівники КП «Благоустрій» Р.Прихно, П.Вольський, М.Букало, В.Бондаренко, О.Мамон,  а також  В.Шуть, Р. Задорожний, В.Ярошенко, М.Бершацька, Л.Павленко, Н.Каряка, О.Полтавченко, Ю.Марченко.

     В телефонному режимі заслухано інформацію в.о. старост.

На даний час можемо сказати наступне.

На території Степанівського  старостинського округу працює техніка П.П. «Граніт Агро» (керівник В.Різник). У селах Степанівка та Бурімка дороги розчищено, а також розчищено дороги до сіл Оболонь та Крива Руда.

На території Липнягівського старостинського округу роботи ведуться 2 одиницями техніки ТОВ «Дніпроагролан» (керівник В.Стрелковський). По селах вулиці розчищено.

На території  Вереміївського старостинського округу працює 2 одиниці техніки: Веселоподільської ДСС (керівник О.Мороз) та житель села Панченко Олександр. Станом на 12 годину залишилась нерозчищеною частина вулиці Затишна.

На території Товстівського старостинського округу ведуться роботи наступним чином: с.Греблі ФГ Проскурня А.М., с. Товсте, с.Слюзівка  ФГ «Товсте» (керівник А.Скрипка), с Новоселиця ПП Тур В.Г., ТОВ «Агріс» (керівник В.Куцовол). Залишається ще розчистити дороги до сіл Бадьорівка та Новоолександрівка.

Найбільш напружена обстановка склалася по Веселоподільському старостату, що викликано нерозумінням з боку деяких керівників. Проте безвихідних ситуацій не буває. Завдяки підтримці голови Семенівської районної ради В.Юрченка, який пообіцяв направити до Веселого Подолу  та Паніванівки техніку КП « Семенівський райкомунгосп», буде проведено розчистку вулиць. На даний час на території громади  працює техніка фермера В.Омельченка, ФГ «Дослідне» (керівник  В.Мокляк), ГК «Кернел».Робоча нарада

Висловлюємо щиру подяку всім керівникам та працівникам, безпосередньо задіяним в роботах по розчищенню населених пунктів громади від снігу.

Хоча без скарг не обійшлося. Зрозумійте: розчистити дорогу, не відгорнувши сніг під двори,  неможливо. Тож згадаймо дієвий дідівський метод: беремо в руки лопати і працюємо, відтак не залишиться часу на нарікання.

Хочемо запевнити кожного жителя громади, що ситуація під контролем.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора