A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання селищного голови до Дня Конституціі

Дата: 27.06.2017 14:18
Кількість переглядів: 938

Шановні мешканці Семенівської громади!

Щиро вітаю вас із знаменною датою в житті нашої держави — Днем Конституції України!

День Конституції України – це символ незалежності нашої країни, свідчення того, що у нас є демократична держава й основний закон, за яким вона і всі ми живемо. Безперечно, ми повинні ще багато працювати задля того, щоб механізм реалізації положень Конституції був досконалим, повсякчас поважати і виконувати Основний закон і словом, і ділом!

І  ми відчули, якою дорогою ціною усім нам  сьогодні доводиться відстоювати  основні  конституційні засади  нашої державності –  незалежність,  суверенітет, унітарність, цілісність і недоторканість території, демократію , свободу.

Не маю сумніву, що кожен з нас став більш відповідальним, не лише  за  себе, за свою родину, а й за наше селище, державу.  

І це є запорукою  становлення  в Україні   справжнього  народовладдя, сильних місцевих громад, що знайде  своє відображення у конституційному процесі.  Вірю, що саме такою – міцною, згуртованою, успішною  буде наша Семенівська громада, бо ми звикли керуватися спільними зусиллями для досягнення мети.

Зичу усі нам  мужності, терпіння, наснаги , впевненості та віри, що  гуртом  ми здолаємо усі перешкоди, здобудемо мир, збережемо Україну!

Селищний голова Людмила Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора