A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Здорове харчування – запорука успішного навчання

Дата: 10.10.2017 14:23
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

У режимі роботи школи велике значення надається організації раціонального, збалансованого гарячого харчування відповідно до віку і стану здоров’я учнів. Гаряче харчування школярів – запорука здоров’я кожної дитини. Від своєчасного приймання гарячої їжі залежить рівень готовності сприймання навчального матеріалу, позитивний емоційний стан учнів.

Цього року з ініціативи голови Семенівської ОТГ Л.П.Милашевич відповідними спеціалістами було створено Проект з реконструкції шкільної їдальні НВК №2. Частина цього проекту, капітальний ремонт обідньої зали, вже втілений в життя. Другою частиною Проекту буде ремонт харчоблоку їдальні та поновлення її обладнання згідно сучасних вимог.

З першого вересня оновлена їдальня гостинно відкрила двері для школярів та вразила їх сучасним дизайном. Педагогічний колектив і батьківська громадськість щиро вдячні працівникам ОТГ за турботу про дітей та створення комфортних умов у шкільній їдальні. Повна реалізація Проекту забезпечить оптимальний режим роботи працівників їдальні та створить всі умови для збалансованого гарячого харчування школярів. Цим самим буде удосконалено різноманітність раціону харчування, підвищуватиметься рівень культури прийому їжі, бажання вести здоровий спосіб життя.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора