A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Семенівці вшанували патріотів України, що загинули під час Революції Гідності

Дата: 20.02.2018 14:26
Кількість переглядів: 571

Фото без опису     З метою увічнення великої людської, громадської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, указом Президента України від 11 лютого 2015 року 20 лютого визначено Днем Героїв Небесної Сотні.

     Саме в ці дні, чотири роки тому, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 204 року загинуло найбільше активістів Майдану. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури і свій цивілізований вибір- бути частиною Європи.

    Тому в цей день, вся Україна схиляє голову перед своїми доньками й синами, що поклали своє найдорожче- життя на вівтар заради справедливості та свободи.

     Сьогодні, щоб вшанувати пам’ять полеглих патріотів та борців за краще- європейське майбутнє нашої держави в Семенівці відбулися мітинг- реквієм де настоятель Свято- Покровської церкви Київського Патріархату отець Іван відправив поминальну панахиду за полеглими та покладання квітів до пам’ятної стели Борцям за свободу України приурочені Дню Героїв Небесної Сотні.

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора