A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочисте святкування з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 22.11.2016 14:52
Кількість переглядів: 833

18 листопада в Семенівському районному будинку культури відбулося урочисте святкування з нагоди Дня працівників сільського господарства 

Сільське господарство - локомотив Семенівщини і України вцілому. Саме в агросекторі найінтенсивніший оборот капіталу, що в подальшому дозволить вирішити проблеми робочих місць та підвищити доходи населення. Від темпів розвитку сільського господарства залежить, чи знайдуться кошти на освіту, медецину та науку, чи можна буде підвищувати платню держслужбовцям, а отже поліпшити обслуговування людей і подолати корупцію. Таким чином, сільське господарство може і повинно стати галуззю, що відіграватиме винятково важливу роль у процесі відродження українського села.

Голос Громади

На урочистому заході з нагоди свята завітали: керівники сільськогосподарських підприємств, хлібороби, організатори агропромислового виробництва району, представники районної влади, органів місцевого самоврядування, керівники установ та організацій, та жителі громади.

З вітальними словами до присутніх звернулися голова районної ради Віктор Юрченко, голова райдержадміністрації Віктор Федоренко, заступник селищного голови Сергій Полупан, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Олександр Єзерський, та подякували  працівникам сільського господарства за працю на землі, за високі показники у виробництві, а також побажали щоб щедро родили ниви, щоб над ними було мирне небо, завжди світило сонце, а в кожному домі панували  добро та злагода.

За сумлінну працю та високий професіоналізм працівників сільськогосподарських підприємств району було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Після урочистих привітань відбувся святковий концерт, учасниками якого стали народний колектив "СЛОВ'ЯНИ" з міста Миргород.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Відео Анатолія Махна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора