A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 30-ї сесії Семенівської селищної ради першого скликання

Дата: 19.01.2018 14:58
Кількість переглядів: 521

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 30-ї сесії першого скликання що відбудеться 30 січня 2018 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради, селище Семенівка, вул. Незалежності, 44а.

На порядок денний виносяться наступні питання:

1. Про затвердження розрахунку кошторисної заробітної плати для будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт для середнього роззряду 3,8 у будівництві на 2018рік .

2.  Про затвердження  Плану соціально-економічного розвитку Семенівської

селищної ради  на 2018 рік.

3. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування програми економічного і соціального розвитку Семенівського району на 2018 рік  для підвідомчих установ відділу освіти, молоді та спорту.

4.   Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування програми розвитку культури та туризму Семенівського району на 2017-2020 роки.

5. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

6.  Про затвердження Положення про старосту села (сіл) Семенівської об’єднаної  територіальної громади.

7.  Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації  актів  цивільного стану.

8. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади Семенівського  міжшкільного навчально-виховного комбінату.

9.  Про вхід до засновників та внесення змін до статуту Семенівського  міжшкільного навчально-виховного комбінату.

10.  Про затвердження структури та штатного розпису Міжшкільного навчально – виробничого комбінату Семенівської селищної ради.

11. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади Семенівської  дитячо-юнацької спортивної школи.

12.   Про створення комунальної установи «Будинок одиноких людей похилого віку» Семенівської селищної ради, затвердження статуту та штатного розпису комунальної установи «Будинок одиноких людей похилого віку» Семенівської селищної ради.

13. Про погодження кандидатури на посаду завідувача комунальної установи «Будинок одиноких людей похилого віку» Семенівської селищної ради.

14.  Про внесення змін до штатного розпису ДНЗ «Малятко» Семенівської селищної ради.

15. Про внесення змін в п.1 Рішення другої сесії селищної ради першого скликання від 25.12.2015р. «Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам селища Семенівка, с. Тарасівка, с. Вереміївка, с. Карпиха на 2016-2020 роки».

16. Про затвердження методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться у спільній власності об’єднаної територіальної громади Семенівської селищної ради.

17. Про граничні суми витратна придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування,  а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок селищного бюджету на 2018- 2020 роки.

18. Про затвердження заходів щодо економічного та раціонального використання бюджетних коштів в Семенівській селищній раді на 2018- 2020 роки.

19.  Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

20.  Про створення цільового фонду Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2018 рік.

21. Про затвердження переліку нерухомого комунального майна Семенівської об’єднаної територіальної громади станом на 1 січня 2018 року.

22.  Про погодження мінімальних норм надання послуг з вивезення побутових відходів на 2018 -2020 роки Семенівським комунальним підприємством «Благоустрій».

23. Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по провулку від вул. Дружби до вул. Незалежності в смт. Семенівка Полтавської області».

24. Про      затвердження     технічної    документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян

25. Про   надання дозволу  на   виготовлення проекту землеустрою щодо   відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого    селянського    господарства

26. Про  продовження терміну оренди земельної ділянки  в  смт. Семенівка

27. Про надання  дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою для передачі земельних ділянок  у власність громадянам

28. Про надання дозволу на виготовлення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови у власність громадян

29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою   щодо   відведення земельної ділянки із земель промисловості, в землі сільськогосподарського призначення

30. Про передачу в оренду земельної ділянки

31. Про припинення  дії  договору оренди   землі з ТОВ КОНОНІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР по вул. Незалежності, 3

Інші


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора