A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Наслідки стихії в Семенівській ОТГ

Дата: 31.07.2017 16:16
Кількість переглядів: 840

Фото без описуУ ніч з 28 на 29 липня, в зв”язку з несприятливими погодними умовами, постраждали, а саме були знеструмлені, кілька населених пунктів району, у тому числі Семенівка і Вереміївка.

Завдяки злагодженим діям усіх служб вдалося, у стислі терміни подолати наслідки стихії.

         З самого ранку суботнього дня приступили до розчищення завалів працівники комунального підприємства “Благоустрій” - Олександр Яроватий, Василь Бондаренко, Олександр Мамон, Петро Вольський, Василь Стріленко, Юрій Білаш, Микола Рудик,  Василь Ярошенко, Юрій Новохатько.

         Це значно полегшило роботу ремонтних бригад Семенівської філії ПАТ “Полтаваобленерго”, які працювали без вихідних і в позаурочний час. За їх словами наслідки стихії могли б бути значнішими, якби не було проведено розчищення території селища від сухостою  та дерев, які становили реальну загрозу для ліній електропередач і не тільки.

         Особлива подяка добровільним помічникам: Чопею Віталію — учню Семенівського НВК № 2, який активно допомагав дорослим, а також Сергію Вакулі, Едуарду Супрязі, Сергію Луту та багатьом іншим небайдужим жителям селища.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора