A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

IV Фестиваль фолькльорних колективів "Новорічна Коляда"

Дата: 15.01.2018 15:28
Кількість переглядів: 765

   15 січня фестиваль “Новорічна коляда” вчетверте зібрав фольклорно- етнографічні колективи району.

    У пісенному святі взяли участь 11 самобутніх аматорських ансамблів. Чотири з них мають звання народних: “Криниця” з с. Веселий Поділ (керівник Л. Деркач), “Гаївчанка” з с. Гаївка (керівник Г. Немченко),  “Журавка” (керівник Г. Донець) та “Подоляни” (керівник В. Кабачок)- Семенівський РБК.

   Товстівську громаду представляли три колективи “Зорецвіт” (керівник В. Біленко),  “Незабудка” (керівник Н. Рубан) та “Вербиченька” (керівник Н. Микільченко).

   Вперше до святкових привітань приєдналися колективи “Калина” з с. Очеретувате (керівник Л. Герда) та  “Чураївна” з смт. Семенівка (керівник Т. Трембач).

   Семенівку також представляли колективи:  “Мрія” (керівник Н. Зубренко) та  “Горлиця” (керівник М. Щербина).

   Всі учасники дійства відзначили, що значно зросла майстерність виконавців, збагатився репертуар. Неможливо не захоплюватися розмаїттям костюмів.

   Організацію і проведення фестивалю забезпечив коллектив Семенівського РБК (керівник В. Феніч)., за підтримки депутата Полтавської обласної ради В. Куцовола та Семенівського селищного голови Л. Милашевич.

   Учасників свята відзначили дипломами, тепло привітали та побажали всім гараздів в. о старости Товстівського старостату Н. Ворона, в. о старости Веселоподільського старостату І. Календарь та селищний голова Л. Милашевич.

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора