A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Захід для пенсіонерів "Поезія – душі криниця"!

Дата: 19.02.2018 15:59
Кількість переглядів: 728

Поезія – душі криниця

         Поезія – це завжди неповторність, безсмертний дотик до душі.

                                                                                     Ліна Костенко

      14 лютого в приміщенні територіального центру (керівник Світлана Феніч) радою ветеранів було проведено захід для пенсіонерів «Поезія – душі криниця», де виступили місцеві поети Анатолій Назаренко, Олена Кіяшко, Олександр Косько. Вони прочитали свої твори та поспілкувалися з глядачами.

     Ці люди надихають жителів району на світлі почуття, своєю поезією вчать людей добру, любити один одного та спрямовувати своє життя щоб люди сприймали з радістю красу навколишнього світу і розуміли людину-творця.

Семенівська рада ветеранів нагородила Анатолія Назаренка, Олену Кіяшко, Олександра Коська почесними грамотами за активну діяльність у справі патріотичного виховання молоді та населення, за життєву та громадську позицію, тісну співпрацю з районною організацією ветеранів. «Своєю поетичною і прозовою творчістю вони займають належне місце і вносять посильний вклад у розвиток нашого рідного краю», - говориться у грамотах.

Ведучою свята була голова ради ветеранів Любов Мазанько . Художній самодіяльний коллектив «Мрія» дав чудовий концерт для учасників заходу.

На святі була присутньою і виступила Світлана Феніч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора