A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення про проведення громадських слухань з питань проекту "Детальний план території для визначення земельної ділянки для розміщення амбулаторії сімейної медицини  по вул. Михаська у с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської обл."

Дата: 07.03.2018 13:31
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

"Детальний план території для визначення земельної ділянки для розміщення амбулаторії сімейної медицини  по вул. Михаська у с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської обл."

 

Підстава для розроблення детального плану території.

"Детальний план території для визначення земельної ділянки для розміщення амбулаторії сімейної медицини  по вул. Михаська у с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської обл.", розроблений ТОВ «ПОЛТАВА-ЕКОСЕРВІС», на замовлення виконавчого комітету Семенівської селищної ради,  згідно Рішення 32 сесії  Семенівської селищної ради від 06 березня 2018 року відповідно до договору № ДПТ-02/18.

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 0,5 га. Площа земельної ділянки, пропонованої для розміщення та обслуговування амбулаторії сімейної медицини  – 0,27 га.

Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 5-7 років.

В проекті враховані основні рішення  генплану с. Веселий Поділ.

Проект розроблений у відповідності з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92**, «Планування і забудова міських і сільських поселень», ДБН Б.1.1- 14:2012 «Склад та зміст детального плану території», ДСП 173-96 «Санітарні правила планування та забудови населених пунктів» та ДБН В.2.3-5-2001 «Вулиці та дороги населених пунктів»,

Ділянка, яка розглядається даним детальним планом знаходиться в с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської області, на території громадського центру, на головній вулиці села – вул. Михаська.

На даний час землі на території опрацювання знаходьться на землях запасу Семенівської ОТГ.

Ділянка межує:

- із землями Семенівської ОТГ (вул. Михаська)

Детальним планом території пропонується:

  • виділити земельну ділянку площею 0,27 га для розміщення та обслуговування амбулаторії сімейної медицини;
  • змінити цільове призначення даної земельної ділянки - Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (код КВЦПЗ 03.03).

Проектне рішення Детально плану території базоване на:

  • врахуванні існуючої та проектної вулично-дорожньої мережі;
  • взаємоув'язки планувальної структури проекту з планувальною структурою оточуючих територій та рішеннями генерального плану населеного пункту;
  • побажання та вимог замовника, визначених у завданні на проектуванні.

В межах території, що розглядається детальним планом передбачається  розміщення будівлі амбулаторії сімейної медицини, автостоянки на 4 паркомісця, у т.ч. 1 паркомісце для людей з обмеженими можливостями, під’їзду та розворотної площадки.

Остаточні рішення щодо взаємного розташування будівель і споруд на території дачного поселення будуть прийняті на стадії робочого проектування.

Оголошення про проведення громадських слухань з питань проекту "Детальний план території для визначення земельної ділянки для розміщення амбулаторії сімейної медицини  по вул. Михаська у с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської обл."

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради повідомляє про проведення громадських слухань з питань проекту "Детальний план території для визначення земельної ділянки для розміщення амбулаторії сімейної медицини  по вул. Михаська у с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської обл." розроблений ТОВ "ПОЛТАВА-ЕКОСЕРВІС".

Громадські слухання відбудутся о 1500, 12 квітня 2018 року, в сесійному залі Семенівської селищної ради за адресою: смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора