A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівський РБК зібрав під своїм дахом самодіяльні колективи закладів культури Семенівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 30.03.2018 16:20
Кількість переглядів: 627

Фото без описуСьогодні,  започатковано  традицію проведення фестивалю "Весняні передзвони", який збиратиме учасників  в останню п'ятницю березня 

У залі   Семенівського  РБК зібралися  самодіяльні колективи  закладів культури Семенівської об’єднаної територіальної громади. На святі були присутні  селищний голова Л. Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань А. Оніпко та старости Липнягівського старостату -  Ю. Стеценко, Вереміївського -  А. Антипчук, Товстівського -  Н. Ворона, Веселоподільського  -  І. Календарь та Стапанівського  -  О. Іващенко.

На початку дійства до глядачів та учасників звернувся Семенівський селищний голова Л. Милашевич. Вона зазначила, що все, що відбувається в громаді можливе лише завдяки спільним зусиллям всіх жителів. Людям набрид  Інтернет та все йому подібне, вони засумували за живим  спілкуванням,  зі словами підтримки та   подяки до всіх присутніх звернулися старости старостинських округів об’єднаної громади.

Загалом в заході брали участь  9 фолькльорних та 1 хореографічний колективи, до уваги глядачів були представлені  14 сольних виступів.

Відкрили фестиваль “Весняні передзвони” колективи, які вкотре підтвердили звання «Народний»:  народний фолькльорно- етнографічний колектив “Криниця” (керівник Л. Деркач), самодіяльний народний фолькльорно- етнографічний колектив “Журавка” (керівник Г. Донець) та самодіяльний народний вокальний жіночий ансамбль “Подоляни” (керівник В. Стрижиус).

Липнягівський старостинський округ був представлений Великолипнягівським СБК , який представляли сольні виконавці Юлія Андрущенко, Анжела Кошелева та Євгенія Дзех та  Малолипнягівським СК, який представили в сольному виконанні, а потім в дуеті Ірина Стеценко та Тетяна Сівідова.

Від Вереміївського старостату участь брав Вереміївський будинок культури, в якому створено  ансамбль “Веремія” (керівник О. Шаманська), сольні номери  для глядачів виконали Ольга Шаманська, Катерина Захаренко та Ігор Сажко.

Товстівський старостат був представлений колективами та солістами від трьох сільських клубів. Так, від Товстівського СБК виступали Тетяна Литовченко та самодіяльний вокальний жіночий ансамбль “Зорецвіт” (керівник О. Сябро). Від Новоселицького СК глядачів своїми виступами порадували Світлана Кукоба, Людмила Поліщук, Олександр Сябро, Раїса Дяченко, Ніна Микільченко та коллектив самодіяльного ансамблю“Вербиченька”. Від Греблівського сільського клубу для глядачів виступали Тетяна Шароян та самодіяльний вокальний жіночий ансамбль “Незабудка” (керівник Н. Рубан).

Веселоподільський старостат на данному заході представляли колективи від Паніванівського СБК а саме хореографічний коллектив “Фурор” (керівник О. Перлова) та народний ансамбль “Резонанс” (керівник В. Феніч).

Степанівський старостат представляли колективи художньої самодіяльності Бурімського сільського будинку культури. Так, для глядачів з сольними номерами виступали Христина Пилипенко, Дмитро Калініченко, Олена Нестерова. Зачарували виступами чоловічий ансамбль “Козаченьки” (керівник С. Черненко), гурт “Бурімчанка” (керівник В. Черненко) та сімейний дует Сергія та Валентини Черненко.

По закінченню дійства Л.Милашевич вручила керівникам закладів культури  пам’ятні дипломи учасників першого фестивалю “Весняні передзвони”, побажала всім присутнім успіхів та творчої наснаги. 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора