A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Семенівському НВК № 2 пройшов профорієнтаційний захід"Веселка робітничих професій"

Дата: 13.04.2018 08:04
Кількість переглядів: 553

Кожен з нас хоча б раз у житті замислювався над тим, ким хоче стати у майбутньому і з якою професією пов’язати свою долю.

Саме крок із вибору професії є дуже важливим для подальшого будівництва власного життя і, можливо, саме він стане вирішальною цеглинкою у фундаменті Вашого майбутнього. Знайти своє покликання – значить виявити себе у праці, яка б найкраще відповідала стану душі, поклику серця, інтересам, потребам та способу життя. Саме з цією метою 10 квітня 2018 року в приміщенні Семенівського НВК №2 для учнів 9-11х класів фахівці Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ провели профорієнтаційний захід «Веселка робітничих професій».
На зустріч до майбутніх випускників приїхали представники Кременчуцького льотного коледжу НАУ, Міжрегіонального центру перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Хорол, Харківського національного фармацевтичного університету. Присутні дізналися про професії, за якими здійснюється навчання в презентованих закладах, ознайомилися з умовами вступу, матеріально-технічною базою, а також можливостями працевлаштування після закінчення навчання.
Приємне враження на глядачів молодіжного профорієнтаційного заходу справили виступи студентів навчальних закладів.

За матеріалом: "Семенівська РФ Полтавського ОЦЗ"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора