A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Суботник в рамках всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, приуроченої до Дня навколишнього середовища

Дата: 23.04.2018 16:44
Кількість переглядів: 1413

Фото без описуЦієї суботи, 21 квітня, в Семенівці та всих населених пунктах Семенівської обєднаної територіальної громади було проведено перший в цьому році суботник в рамках всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, приуроченої до Дня навколишнього середовища (День довкілля).

Приєднатися до суботника закликали усіх жителів громади та керівників з працівниками підприємств, установ та організацій які розташовані на території об’єднаної громади. 

У суботу до прибирання долучилися працівники п’ятнадцяти організацій селища. Понад триста представників різних відділів, управлінь, установ та навчальних закладів наводили лад на відведених їм територіях. Загалом прибирання відбулося на всій території громади.

Таким чином, на території селища до суботника долучилися п'ятнадцять установ, підприємств та організацій, які проводили прибирання на території смт. Семенівка, села Карпиха та Тарасівка, а саме: Семенівський НВК №  ім.. М. М. Хорунжого (43 чоловіки), Семенівський НВК № 2 (60 чоловік), Семенівська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості (14 чоловік), Управління Державної казначейської служби України у Семенівськомурайоні Полтавської області (8 чоловік),  Глобинське об’єднане управління Пенсійного фонду України (7 чоловік), Семенівська дитяча музична школа (10 чоловік), Семенівський будинок дитячої та юнацької творчості (6 чоловік), Семенівська спортивна школа (3 чоловіки), Семенівська районна державна адміністрація (36 чоловік), комунальний заклад дошкільної освіти “Малятко” Семенівської селищної ради  (34 чоловіки), Семенівський центр первинної медико- санітарної допомоги (39 чоловік), відділ освіти, сімї, молоді та спорту Семенівської селищної ради (13 чоловік), управління праці та соціального захисту населення (22 чоловіки), Семенівське комунальне підприємство «Благоустрій» (31 чоловік), Семенівська районна рада (9 чоловік) та працівники виконавчого комітету Семенівської селищної ради (40 чоловік).

Також до даної акції приєдналися жителі та працівники  старостинських округів нашої громади, так в Веселоподільському старостаті участь у суботнику  взяли 42 людини, в Липнягівському старостинському окрузі 38 чоловік, в Степанівському старостаті 30 чоловік, в Вереміївському старостаті 19 та в Товстівському старостинському окрузі 49 чоловік.

Семенівська центральна районна лікарня та  територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Семенівської РДА прибирання закріплених територій провели, не в день оголошеного суботника, а в попередні та наступного дня.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради дякує всім небайдужим, людям, які відгукнулися та внесли свій вагомий внесок в поліпшення екологічної ситуації та естетичного вигляду наших населених пунктів.

Разом з тим в нашій громаді є й такі організації що проігнорували заклик вийти на масову толоку , та не взяли участь в суботнику з незрозумілих причин-  ТОВ “Кононівський елеватор”, Семенівська філія ПАТ “Полтаваобленерго” та Семенівський район газопостачання ПАТ “Кременчукгаз”.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора