Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 24.04.2018 11:55
Кількість переглядів: 593

Фото без описуДо уваги жителів  та керівників підприємств, установ, організацій, Семенівської об’єднаної територіальної громади .

Відповідно до п. 4 ст. 22 Закону України “Про правовий режим земель охоронних зон об’єктів магістральних трубопроводів” від 17. 02. 2011 року(до особливих обмежень, що діють в межах охоронних зон магістральних газопроводів, належить заборона щодо розміщення відкритих та/ або закритих джерел вогню) та листа від Семенівської районної державної адміністрації виконавчий комітет Семенівської селищної ради інформує:

на території Семенівської ОТГ пролягає діючий магістральний газопровід Лубенського ЛВУМГ філії УМГ “Київтрансгаз” ПАТ “Укртрансгаз”.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради звертається до всіх жителів ОТГ не допускати спалювання сухої трави, сміття та дотримуватися відповідного протипожежного режиму в охоронних зонах магістральних газопроводів.

Пожежа в охоронній зоні магістральних газопроводів може призвести до аварійної ситуації на об’єктах газотранспортної системи.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора