A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівці серед дипломантів обласного марш-параду духових оркестрів

Дата: 08.05.2018 09:27
Кількість переглядів: 693

Фото без описуНапередодні 73 річниці Перемоги у Другій світовій війні в м. Полтава відбулося грандіозне дійство – обласний марш-парад духових оркестрів. Захід пройшов у неділю, 6 травня.

Зауважимо, що він є традиційним. У 2018 р. йому «виповнюється» 38 років.
З ранку всі оркестри пройшли парадною ходою вулицею Соборності і представили показові виступи. За програмою учасників уважно стежили сотні глядачів та поважне журі, яке складалося з представників громадськості, співробітників Полтавського обласного центру народної творчості та заслужених працівників культури.
Цьогоріч до участі в марш-параді долучилося 747 осіб із 28 творчих колективів. Вони як професійні, так і аматорські. Серед них і представники нашого району – духовий оркестр «Квітограй» Семенівської ДМШ (керівник Борис Долина) та заслужений аматорський духовий оркестр Василівського сільського клубу (керівник Анатолій Притула). 
Вихованці Семенівської ДМШ посіли ІІ місце в категорії «Навчальні заклади». Представники с. Василівка стали дипломантами ІІ ступеня, але в категорії «Сільські, районні та міські заклади культури».

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

За матеріалами "ГолосГромади"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора