A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День Перемоги!!!

Дата: 10.05.2018 15:03
Кількість переглядів: 731

Фото без опису09 травня в Семенівці, так, як і по всій Україні відзначали одне з найбільших свят- День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Впродовж всього дня на території громади проходила низка заходів з нагоди відзначення сімдесят третьої річниці перемоги над фашизмом.

Зранку в селі Великі Липняги відбулося урочисте покладання квітів до меморіалу «Жертвам фашизму» та мітинг за участю голови Семенівської селищної ради Л. Милашевич, заступника селищного голови С. Полупана, голови Семенівської РДА В. Федоренка, голови Семенівської районної ради В. Юрченка, старости Липнягівського старостату Ю. Стеценка, депутата Полтавської обласної ради В. Куцовола, жителів та гостей села.

З десятої години все дійство перемістилося до районного центру, де відбувся меморіальний мітинг під час якого всі присутні поклали квіти до Братської могили, пам’ятника загиблим воїнам- землякам та вшанували пам'ять про полеглих хвилиною мовчання.

На святі були присутні Семенівський селищний голова Л. Милашевич, заступник селищного голови С. Полупан, перший заступник голови Семенівської РДА М. Недюха, виконуючі обов’язки старост старостинських округів Семенівської ОТГ Ю. Стеценко, І. Календарь, А. Антипчук та О. Іващенко. На захід завітали гості, депутати  Полтавської обласної ради В. Кабачок, В. Куцовол та А. Мухтаров, голова Хорольської районної ради В. Мартюк, перший заступник голови Хорольської РДА С. Абрамов,  та директор сільськогосподарського підприємства «Грунтознавець»- депутат Великобагачанської районної ради В. Чижко. Най поважнішими та най очікуванішими  звичайно були наші дорогі учасники бойових дій, ветерани та діти війни- І.В. Сімрок, О.П. Черненко, Л. В. Мазанько, Н. С. Коваленко, Г.М. Кришталь та В. П. Божко.

З святковими, вітальними словами до присутніх звернулися настоятель Семенівської Всіхсвятської церкви архімандрит Олексій, голова Семенівської селищної ради Л. Милашевич, депутати Полтавської обласної ради В. Куцовол та Мухтаров Фахраддін Алладін- огли, які побажали всім щастя, здоров»я та мирного  неба.  Перед присутніми виступила ветеран війни Ольга Петрівна Черненко, яка  привітала з  ці святом  Перемоги, побажала всім щастя й благополуччя та висловила  побажання ,  щоб ніколи не повторювались  ті жахіття, через які довелося пройти людству в роки другої світової війни.

Відбулося театральне дійство з  виступами  сольних колективів,  хореографічних гуртків.

Після розпочався парад «Живих картин» та святкових колон, які можна назвати візитівкою Дня перемоги в Семенівці. Глядачі побачили «живі картини»   , які відтворили події  воєнного часу.

Святковими колонами пройшли: учні Семенівських НВК №1 та №2, вихователі з вихованцями ДНЗ «Малятко» ,  вихованці дошкільної групи при Семенівському НВК № 2, спортсмени- учасники різних спортивних змагань всіх рівнів, учасники бойових дій в республіці Афганістан, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. барабанщиці  Семенівської дитячої музичної школи під керівництвом Б. Долини. Також пройшли святковими колонами учасники військово- патріотичної гри «Сокіл» від Семенівських НВК №    та № 2 й виступили її переможці команда «Козацька слава» Веселоподільської ЗОШ.

По обіді на центральному стадіоні «Колос» відбувалося змагання з міні- футболу на полі зі штучним покриттям. Участь в футбольних змаганнях  з нагоди Дня перемоги взяли команди з Семенівки, Веселого Подолу, Василівки, Кривої Руди, Устимівки, Оболоні та команди з села Вишневе та села Андріївка з сусіднього Хорольського району.

Споглядати дану гру було одне лише задоволення, так як емоції та атмосфера змагань в поєднанні з силою святкового духу додавали як гравцям так й вболівальникам більше азарту, та змушувала їх викладатися на повну.

По закінченню матчів, переможцем районної першості з міні- футболу стала команда «Веселий Поділ- Дослідне», яка виборює це звання вже шостий рік поспіль.

З шістнадцятої години для жителів та гостей нашого селища відбувся святковий концерт «Йшла пісня дорогами війни», під час якого для глядачів виступали творчі колективи Семенівського району.

Надвечір розпочався мітинг реквієм «Памяті загиблих», в якому брали участь учні шкіл громади та всі охочі.   Запалені свічки , як символи пам»яті про загиблих, учасники реквієму поставили  до підніжжя Братської могили.

По закінченню «факельної» ходи розпочався святковий концерт «Перемога- свята перемога».

Свято Дня перемоги закінчилося святковим феєрверком.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото "ГолосГромади"Фото "ГолосГромади"

 

 

 

 

 

 

 

Фото "ГолосГромади"Фото "ГолосГромади"

 

 

 

 

 

 

 

Фото "ГолосГромади"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора