Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День села Вереміївка!!!

Дата: 15.05.2018 12:24
Кількість переглядів: 1230

Фото без описуВчора, 14 травня, в День Веремія  у селі Вереміївка традиційно відзначали день села.

Не дивлячись на похмуру, дощову погоду Вереміївський сільський будинок культури радісно та тепло зустрічав у своїх стінах гостей свята.

На свято, попри негоду, зібралися жителі чи не всього населеного пункту.

Привітати жителів села прибули Семенівський селищний голова Л. Милашевич, депутат Полтавської обласної ради В. Куцовол, старости старостинських округів Семенівської ОТГ Ю. Стеценко, І. Календарь, Н. Ворона та  заслужений працівник культури України, директор Хорольської дитячої музичної школи А. Темник.

 

  Організатори  свята провели насичену концертну програму: пролунали вокальні композиції, виступи ансамблів художньої самодіяльності та танцювальні номери від хореографічних колективів.

Так, до Вереміївки завітали хореографічний колектив «Фурор» з Веселоподільського старостату, гурт «ЛюІрТа» в складі І. Стеценко, Т. Сівідова та Л. Власенко від МАлолипнягівського сільського клубу Липнягівського старостату та чоловічий ансамбль «Козаченьки», гурт «Бурімчанка»  від Степанівського старостинського округу. Також перед присутніми виступали й місцеві майстри пісні І. Сажко, О. Шаманська, К. Захаренко та місцевий хореографічний колектив «Lucky Star».

 

Не забули організатори свята згадати й про найстаршу жительку села Катерину Петрівну Харченко. Повідомили, що за рік Вереміївська сільська родина поповнилася маленькими жителями Н. Самбур, І. Коваль, Б. Плевака та А. Семак. Згадали й про людей, що продовжують традиції української культури: це родина Світлани та Миколи Сорок, які на святі представляли власні вироби народного промислу.

Привітали  піснею та символічними подарунками   травневих іменників: Ромодан В.П, Шкарупа В.М та М. Сорока.

 

По закінченню свята всіх охочих пригощали смачними наїдками.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора