A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День сім"ї в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого

Дата: 16.05.2018 08:15
Кількість переглядів: 800

Фото без описуСимволічно в Міжнародний день сім`ї, який відзначають 15 травня, в стінах Семенівського НВК №1 ім. М. М. Хорунжого вперше відбулося велике родинне свято.

Воно об`єднало всіх, хто свято шанує традиції, звичаї, береже сімейне вогнище і дбає про невмирущість українського роду. Зазначимо, що в історії цього навчального закладу проект родинних зустрічей був започаткований тільки в цьому році. Важливо, що такий формат проведення було обрано невипадково. Адже подібні сімейні вогники – це обмін досвідом, дружні поради, а головне – прекрасний святковий настрій, атмосфера сімейного затишку і єднання. 

Першими, хто виявив бажання, сміливість і мужність взяти участь у святі, стали родини Коваленків, Підгорних, Куценків та Бутенків. Всі команди гідно представили свої сім`ї, продемонстрували глядацькій аудиторії сімейні світлини, познайомили зі своїми родинними реліквіями, позмагалися у приготуванні найоригінальнішої страви, презентували свої таланти. 
Тож сподіваємося, що це тепле, душевне, щире свято обов`язково стане традиційним і в наступному році знову збере в одне дружнє коло велику шкільну родину.

За матеріалом "ГолосГромади"

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора