A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація щодо безпечного застосування хімічних засобів захисту рослин

Дата: 16.05.2018 10:24
Кількість переглядів: 632

Фото без описуВідповідно до ст. 27 ЗУ «Про бджільництво», розділу 7 «Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб та отруєння бджіл» та листа ПСП «Дружба» № 295 від 11.05. 2018 року виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до відома жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади наступну інформацію.

В зв’язку з отриманням ПСП «Дружба» дозволу на розміщення пасіки на земельній ділянці, що знаходиться в користуванні ФГ «Сем- Агро» (за межами села Слюзівка, Товстівського старостинського округу Семенівської селищної ради) виконавчий комітет Семенівської селищної ради просить жителів та суб’єктів господарювання Семенівської ОТГ дотримуватися вимог безпечного застосування хімічних засобів захисту рослин. Населення та адміністрації господарств зобов’язані завчасно, до початку кожної обробки, сповіщати жителів, власників суміжних сільгоспугідь  про місце, строки й методи застосування пестицидів.

Обробка сільськогосподарських культур повинна здійснюватися препаратами офіційно дозволеними для використання на території України.

Додатки:

  1. Закон України «Про бджільництво»;
  2. Інструкція щодо попередження та ліквідації хвороб та отруєння бджіл;
  3. Перелік пестицидів та агрохімікатів дозволених в Україні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора