A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація Департаменту агропромрозвитку Полтавської ОДА щодо "Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріорітетними напрямками на період до 2020 року"

Дата: 16.05.2018 10:32
Кількість переглядів: 826

Відповідно до листа департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації № 03- 02- 11/ 49 від 07. 05 2018 року виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до відома жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади наступну інформацію.

Департамент агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації, доводить до відома, що в області діє «Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року (в новій редакції), затверджена рішенням пленарного засідання Полтавської обласної ради від 12.04.2018 року, відповідно до якої компенсується 30% вартості придбаної в поточному році нової малогабаритної самохідної сільськогосподарської техніки виробленої в Україні (потужністю до 40 кВт.), з урахуванням податку на додану вартість, фермерським господарствам (селянським фермерським господарствам), сімейним фермерським господарствам, учасникам АТО, внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані на території Полтавської області.

Вище зазначені сільськогосподарські товаровиробники та учасники АТО, внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані на території Полтавської області мають можливість придбати за даним напрямком трактори виробництва Харківського тракторного заводу         ХТЗ-3512 та ГОВ «Техноторг -ДОН» - MT3-320.4, виробництво яких підтверджено «Сертифікатом затвердження типу повнокомплектного транспортного засобу» виробленого в Україні.

Документи, підтверджуючі факт придбання малогабаритної самохідної сільськогосподарської техніки виробленої в Україні (потужністю до 40 кВт.), подаються покупцем безпосередньо до комісії Департаменту.

Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року, перелік документів необхідних для отримання 30% компенсації вартості техніки, розміщено на сайті Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Дана інформація розміщена з метою, покращення можливостей оновлення сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва дрібними та середніми агровиробниками, впровадження сучасних технологій в аграрний сектор економіки області для підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.

Додаток: ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКИ АГРАРНОГО КОМПЛЕКСУ ПОЛТАВЩИНИ ЗА ПРІОРИТЕТНИМИ НАПРЯМКАМИ НА ПЕРІОД ДО 2020 РОКУ

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора