A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Донорський день на базі Семенівської ЦРЛ

Дата: 21.05.2018 15:41
Кількість переглядів: 525

Фото без описуДо уваги жителів Семенівської об'єднаної територіальної громади!

Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», закону України «Про донорство крові та її компонентів», на виконання розпорядження голови Полтавської облдержадміністрації від 23.12.2014р. № 562 «Про щорічний орієнтовний обсяг заготівлі донорської крові», наказу Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА «Про підсумки роботи закладів служби області за 2017рік та завдання на 2018рік», Плану - графіку заготівлі крові від безоплатних донорів для бригади по заготівлі донорської крові в виїзних умовах Лубенської ОСПК на поточний рік з метою покращення та надання трансфузійної допомоги населенню та листа Лубенської обласної станції переливання крові № 178/ 03 від 10.05. 2018 року виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до відому населення Семенівської об’єднаної територіальної громади наступну інформацію:

06 червня 2018 року на базі Семенівської Центральної районної лікарні відбудеться донорський день з залученням здорових верств населення.

Особам, які бажають долучитися до здачі крові при собі мати паспорт чи інший документ, що посвідчує особу та РНОКПП (ідентифікаційний номер).

Донорський день розпочнеться о 0900.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора