A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Випускний вечір в Семенівській ДМШ

Дата: 23.05.2018 08:13
Кількість переглядів: 803

22 травня в актовому залі Семенівської дитячої музичної школи було надзвичайно тепло, по-родинному затишно і дуже шумно від аплодисментів.

А все тому, що сьогодні тут випускний вечір. Анастасія Кузьменко (бандура), Сніжана Коваленко, Олександра Лукіна (фортепіано), Ольга Рябич (духові, скрипка, вокал), Дарина Черненко (фортепіано), Вікторія Проскурня (вокал) – отримали свідотства про закінчення ДМШ.

На святі були присутні Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, депутат Полтавської обласної ради, директор ТОВ «Агріс» Володимир Куцовол, т.в.о завідувача сектору культури і туризму Семенівської РДА Ірина Синенко. Гості побажали музичній школі процвітання, а випускницям – здоров’я, щастя, Божого благословення, успіхів у всіх подальших починаннях та вручили подарунки. З вітальним словом до всіх присутніх звернулися директор ДМШ, заслужений працівник культури України Іван Саражин та викладач по класу бандури Валентина Саражин. Іван Андрійович подякував усьому педагогічному колективу, батькам і всім небайдужим людям, які допомагають музичній школі. Він вручив Грамоти учасницям музичних конкурсів. Та найпочеснішою місією стало вручення свідотств. Зворушливим був виступ Анастасії Кузьменко, яка від імені всіх випускників подякувала рідній школі за те, що «пробудила музику в душах дітей». Далі на глядачів чекав святковий концерт. Публіка щедро обдаровувала юних музикантів оплесками.

Безліч щирих емоцій, переживань, сліз та усмішок разом із звучанням музичних інструментів та дзвінкими голосами дітей створили неповторну атсмосферу мистецького дійства.

За матеріалом: "ГолосГромади"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора