A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сесійне засідання Семенівської селищної ради

Дата: 30.05.2018 13:48
Кількість переглядів: 572

Фото без описуСьогодні, 30 травня відбулося пленарне засідання 34 сесії Семенівської селищної ради під головуванням Людмили Милашевич.

27 народних обранців встигли розглянути понад 30 питань порядку денного. Більшість із них стосуються штатних розписів установ, що знаходяться у підпорядкуванні селищної ради, земельних відносин та бюджету.

Зокрема, цього дня було затверджено Правила приймання, утримання і відрахування мешканців КУ "Будинок захищеної старості", який незабаром почне працювати. Ознайомитися з ними можна на сайті Семенівської ОТГ.

Крім того, встановлено розмір премій для обдарованих дітей, котрі посідають призові місця на ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад, художньо-естетичних і спортивних конкурсах. Максимальний розмір - 1500 грн. 
Жваво проходило обговорення долі земельних ділянок, розташованих на виїзді с-ща Семенівка (ліва сторона в напрямку Кременчука). Сьогодні дві приватні фірми хочуть орендувати там наділи під сонячні електростанції. Одна претендує на площу 12 га, а інша - на 27 га. Зважаючи на те, що питання вивчене недостатньо, народні обранці відмовили обом юридичним особам. Депутати вирішили запросити їхніх представників на наступну сесію, аби дізнатися, яку кількість робочих місць вони можуть створити, реалізувавши свої проекти. До того ж, народних обранців цікавлять перспективи збільшення надходжень до бюджету громади.

За матеріалом: "Голос Громади"

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора