Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація щодо обрання лікаря первинної ланки

Дата: 31.05.2018 09:27
Кількість переглядів: 517

Фото без описуДо відому населення Семенівської обєднаної територіальної громади.

Відповідно до листа Семенівської районної державної адміністрації № 01-29/ 860 від 17. 05. 2018 року, виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до жителів Семенівської ОТГ наступну інформацію.

Доводимо до Вашого відома, що у районі продовжується Національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї» по підписанню декларації про медичне обслуговування.

Кожен житель громади повинен обрати свого лікаря первинної ланки, якому він довіряє своє здоров’я та буде постійно звертатися за медичною допомогою.

На сьогоднішній день в районі працює лікар терапевт, три лікаря -педіатри та вісім лікарів загальної практики сімейної медицини з якими можна підписати декларацію.

Заключити декларацію на медичне обслуговування можна звернувшись до лікарів КЗ «Семенівського центру первинної медико-санітарної допомоги» з 8 00 до 17 години.

Пацієнт може поміняти сімейного лікаря, але варто запам'ятати, що пацієнт може підписати декларацію лише з одним лікарем.

Для підписання декларації при собі необхідно мати паспорт, код та мобільний телефон.

Для обрання лікаря дитині (педіатра) необхідно взяти ще свідоцтво про її народження. Дитину приводити необов’язково. Декларацію з лікарем в цьому випадку підписує один з батьків або інший законний представник дитини.

Жителі громади, які не мають можливості за станом здоров’я особисто звернутись до лікаря, можуть звернутись через своїх рідних або близьких для заключення декларації.

Процедура заключення декларації повністю безкоштовна.

 

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора