A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів об’єднаної територіальної громади!

Дата: 07.06.2018 15:09
Кількість переглядів: 553

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

До відома жителів об’єднаної територіальної громади!

У зв’язку з різким підвищенням температури повітря та встановленням літньої спеки виникає реальна загроза загорання та розповсюдження вогню на прилеглі прибудинкові території. Так залишене в господарстві вогнище  може призвести до виникнення масової пожежі, яка може набути характеру надзвичайних ситуацій з відповідними наслідками для навколишнього середовища.

        Виконання будь-яких робіт по спалюванню сухої рослинності та листя може призвести до непередбачуваних наслідків.

        Спалювання очерету також небажане явище, оскільки в суху, вітряну погоду іскри від вогню можуть поширитися за дуже короткий термін і привести до пожежі на найближчих об’єктах. Як наслідок цього, екологічному фонду об’єднаної територіальної громади наносяться дуже великі втрати.

        Виконавчий комітет селищної ради категорично забороняє проводити спалювання рослинності та розведення вогнищ, особливо  в лісових масивах, які можуть призвести до значних матеріальних збитків.

        За допущені правопорушення правил пожежної безпеки винні особи будуть притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства України.

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

 

ПАМ’ЯТКА

Керівникам підприємств, установ і організацій, приватним підприємцям 

 

Виконком Семенівської селищної ради занепокоєний  різким підвищенням температури зовнішнього повітря та встановленням літньої спеки  (до +40 град.С) на території об’єднаної громади. Виникає реальна загроза  загорання та розповсюдження вогню на прилеглі  території, що може призвести до виникнення масових пожеж, які можуть набути характеру надзвичайних ситуацій з відповідними наслідками.

Так, залишене без нагляду в господарстві  вогнище може призвести до пожежі, що має негативне значення для навколишнього середовища.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради (ОТГ)  просить Вас вжити відповідних заходів щодо недопущення  подібних випадків випалювання сухої трави та поживних залишків  на полях, які можуть призвести до значних матеріальних збитків та тягнути за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

У період проведення жнив вжити додаткових заходів щодо дотримання вимог правил Пожежної безпеки на закріплених та прилеглих територіях.

 

Місцева комісія з питань ТЕБ та НС

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора