A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого відбулося закриття пришкільних таборів

Дата: 15.06.2018 14:53
Кількість переглядів: 736

Веселе літнє «Сонечко» у наших таборах

З 29 травня по 15 червня в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого велися навчально- розважальні роботи у пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонечко» для молодших школярів та мовному таборі для учнів середньої школи «Смайл».

Веселі літні канікули – перш за вче ігри та розваги, проведені у колі друзів, цікаві та пізнавальні екскурсії та відпочинок на природі.

В день закриття таборної зміни для вихованців мовного табору «Смайлик» був проведений КВЕСТ  «Острів скарбів»- пошук призів . Щоб пройти КВЕСТ й віднайти схований скарб діти повинні були розгадувати завдання з англійської мови.

Нагородою тобто скарбом були смаколики- шоколад, сік та морозиво- справжні скарби в літню пору. А для вихованців «Сонечка» також в цей день були призи, різноманітні солодощі від наших спонсорів.

Організувати роботу табору, забезпечити дітей корисним, вітамінним харчуванням адміністрації навчального закладу допомогли Семенівська селищна рада в особі голови Л. П. Милашевич, батьки вихованців табору та меценати, які з року в рік піклуються про те, щоб дитинство не втрачало своїх радісних і щасливих барв.

Колектив навчально- виховного комплексу дякує за допомогу та підтримку директору ФГ «Мальва» М. М. Рибчановському, депутату Полтавської обласної ради, керівнику ТОВ «Агріс» В. М. Куцоволу, керівнику ФГ «Дослідне» В. Я. Мокляку, керівнику ФГ «Проскурня» А. М. Проскурні, ПП Сліпаченку А. П, та приватним підприємцям, подружжю Степаненко та подружжю Мороз.

Також адміністрація навчального закладу сердечно вдячна П. М Бабариці та В. Г. Бабариці за організацію та проведення  екскурсії до рекреаційного центру «Криворудський», а також В. Є. Книшу за організацію екскурсії до ТОВ «Сапсан- Семенівка» у селі Біляки.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора