A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право» на тему: «Права людини очима дітей», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей.

Дата: 18.06.2018 08:27
Кількість переглядів: 688

Фото без опису3 червня 2018 року в місті Київ відбулася  урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право» на тему: «Права людини очима дітей», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей.

Це було справжнє свято для дітей та дорослих від команди Міністерства юстиції України з нагоди Міжнародного дня захисту прав дитини! Фестиваль організовувався Міністерством юстиції України спільно з Київською міською державною адміністрацією – КМДА, Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Координаційним центром з надання правової допомоги, Головним територіальним управлінням юстиції у м. Києві, Київським палацом дітей та юнацтва.

Участь у заході взяв  Міністр юстиції України Павло Петренко та народний депутат України Ірина Луценко, керівництво Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України. Захід відбувся за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя»

Від Полтавщини на урочистому заході  була делегація  дітей у складі 6 осіб, з яких двоє учнів – представники Семенівщини, зокрема, учасники художньої студії «Золота палітра» (керівник Жанна Олександрівна Романенко) Семенівського БДЮТу, яка працює на базі  Семенівського НВК №2. Переможцями стали:

ІІІ місце – Троценко Володимир (3 клас);

ІІ місце – Чебан Катерина (8 клас).

Діти провели два незабутні пам’ятні дні, отримали цінні подарунки від організаторів, відвідали численні майстер класи, вікторини, конкурси, інсценізації на правову тематику. Приємні враження та емоції залишила екскурсія по Києву і проживання у комфортабельному готелі.

Юні художники та Жанна Олександрівна дякують начальнику відділу освіти сім’ї, молоді та спорту Петуховій  Наталії  Миколаївні, директору  БДЮТу Вайло Наталії Петрівні, інженеру-механіку Переверзєву Володимиру Вікторовичу та водієві Архипенкові Станіславу Анатолійовичу  за турботу про дітей та надання транспортних послуг.

За матеріалом: Семенівський НВК № 2

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора