A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування Дня молоді в Семенівці

Дата: 25.06.2018 16:16
Кількість переглядів: 761

Вчора, 24 червня, на танцмайданчику нашого селища проходило свято присвячене Дню молоді.

Святкування проводилося в чотири етапи.

Першим був конкурс «Берегиня», в якому брали уасть В. М. Політько від Товстівського старостинського округу, Л. М. Гетьман від Веселоподільського старостинського округу, І. С. Стеценко від Липнягівського старостинського округу, С.Ю. Сорока від Вереміївського старостинського округу, І. В. Довгаль від Степанівського старостинського округу та Т. В. Коваленко від Семенівської селищної ради. Берегині домашнього вогнища представили свої родини, розповіли про свої захоплення.

Цього дня не було ні переможців ні переможених. Адже кожна родина самобутня, кожна жінка- перлина. Всіх учасниць нагородили дипломами за участь та вручили заохочувальні призи..

Другим етапом святкування був концерт «Співає молодість» в якому брали участь молоді виконавці нашої громади: Вікторія Проскурня, Валентина Калініна, Ігор Сажко, Ірина Стеценко, Софія Антонова, Валентина Черненко, Олена Головко та дует «Сестри» в складі Ілони та Діани Міхно, які виконували як вітчизняні, так і зарубіжні хіти.

Наступним етапом святкування був виступ гурту «Резонанс», під гаслом «Пісні нашої молодості». Для присутніх співали Роман Вовк, Віктор Єршов та незмінний дует Вадима Фєніча та Людмили Милашевич.

Голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич висловила щиру подяку всім тим, хто приймав безпосередню та активну участь в організації та проведенні свята.

Святкування закінчилося молодіжною дискотекою.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора