A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У пенсійному фонді Полтавщини пояснили, коли пенсіонери отримають кошти за липень

Дата: 26.07.2018 16:53
Кількість переглядів: 742

Фото без описуУ Полтавській області виникла затримка виплат пенсій за липень більше, ніж на 10 днів. В Головному управлінні пенсійного фонду України в Полтавській області пояснили, що незначне зміщення графіку фінансування пенсійних виплат виникло по всій країні:

– Після 20 липня на Полтавщині, як і в усіх інших регіонах України, відбувається незначне зміщення графіку фінансування пенсійних виплат. Це зумовлено касовими розривами у надходженні єдиного соціального внеску, адміністрування якого здійснюють органи Державної фіскальної служби. Щомісячна потреба для виплати пенсій в регіоні з початку року підвищилася на 27 млн.грн і в липні досягла 1127,2 млн. грн. На сьогодні, 25 липня, на виплату пенсій спрямовано 988,1 млн. грн. Відтак у повному обсязі профінансована потреба на виплату липневих пенсій через поштові відділення.

Згідно з наданою фондом інформацією, доставка пенсій завершиться до 28 липня. Зарахування сум пенсій громадянам, які отримують кошти через банківські установи, передбачено завершити 27 липня.

За матеріалом "kolo.news"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора