A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ РОБОТИ З СІМ’ЯМИ/ОСОБАМИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 30.07.2018 09:31
Кількість переглядів: 649

Фото без опису27 липня в сесійному залі Семенівської селищної ради було проведено розширене засідання комісії з питань роботи з сім’ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Працівники відділу соціальної підтримки проінформували присутніх про заходи щодо захисту прав та інтересів дітей, які проживають у сім’ях, в яких батьки не виконують належним чином свої батьківські обов’язки та про стан виховання та догляду за дітьми в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах

В роботі комісії взяли участь селищний голова Л.Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань А.Оніпко, в.о. старост Липнягівского, Степанівського, Товстівського, Вереміївського старостинських округів, представники служби у справах дітей, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Семенівського ВП ГУНП України в Полтавській області, відділів селищної ради та фахівці із соціальної роботи Т.Чернета, С.Палій, А.Балацирь, М.Голодна, Л.Кузніцова, В.Політько, В.Сірченко.

Взяти участь у засіданні запросили 16 родин, які перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками в індивідуальному порядку проведено бесіди та  опрацьовувалися проблемні питання.

По кожній сім’ї членами комісії прийнято відповідне рішення. Батьків попереджено про необхідність належного догляду та виховання дітей, належне виконання  батьківських обов’язків, забезпечення дітей всіма речами, необхідними для повноцінного розвитку.  Необхідність наведення порядку в будинку та на подвір’ї, дотримання санітарно-гігієнічних норм. Також батькам було сказано, що діти під час канікул повинні проводити свій час змістовно та з користю. Члени комісії наголосили на тому, що неприпустимим є залишення дітей без нагляду дорослих, що в даному випадку не є рідкістю, про неможливість витрачання не за призначенням державної соціальної допомоги на дітей, зловживання алкогольними напоями, жорстокого поводження, проявів насильства щодо дітей.

Деякі з сімей, які були запрошені на комісію вдруге, та були попереджені про наслідки невиконання зауважень членів комісії помітно змінили ставлення та підхід до виховання своїх дітей.

Для декількох сімей комісія надала випробувальний термін від 10 днів до одного місяця, по закінченню якого,у випадку недотримання рекомендацій, наданих членами комісії, відсутність власних зусиль щодо подолання складних життєвих обставин, питання про виконання батьківських обов’язків буде винесене на засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради  – органу опіки та піклування, та прийняте відповідне рішення щодо захисту прав та інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора